Названо популярні моделі недорогих смартфонів з двома SIM-картами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви шукаєте недорогі моделі смартфонів, то нижче ви познайомитеся
з їх описом:

1. Модель «НТС Desire 700 Dual SIM» – одна з дорогих моделей двухсимочних
смартфонів. Його особливість полягає в тому, що дві сімки працюють
одночасно, так само, його особливу перевагу над іншими – це
якісний звук, який забезпечує «НТС Boom sound» – технологія.

Це дуже порадує цінителів якісного звуку. Дана модель має 1Гб оперативної пам’яті і 8 Гб вбудованої, також можна використовувати карту пам’яті micro-SD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На смартфоні встановлений 5-ти дюймовий екран, в якому, правда, не найвища дозвіл – всього 960 * 540 пікселів. Роздільна здатність основної камери становить 8Мp. Камерою можна робити дуже непогані знімки в умовах поганої видимості. Є також фронтальна камера на 2.1Мp, яка цілком підійде, як для відео-дзвінків, так і для створення «Селфі». Акумулятор у моделі знімний, ємність якого 2100 мАг, тому чудес в тривалості заряду очікувати не варто.

2. Недорогі смартфони, з двома SIM-картами, користуються найбільшим попитом у споживача. Одним з їх недоліків, в порівнянні з описаною вище найдорожчою моделлю «НТС Desire 700 Dual SIM», є неможливість прийняти виклик на другу SIM-карту, коли йде розмова по першій.

3. До дешевим моделям відноситься одна з моделей від компанії «Lenovo» – «S660». На даний момент це одна з найдешевших моделей на ринку, але
і в той же час, приваблива своєю ціною. Діагональ екрану 4.7 дюйми, роздільна здатність 960 * 540 пікселів. Є великий запас яскравості, який надасть можливість користуватися апаратом при яскравому сонячному світлі. Смартфон відрізняється ще тим, що в ньому встановлена задня металева кришка, що надає солідність смартфону.

Ємність акумулятора у моделі – 3000 мАг, що дозволяє довго користуватися пристроєм в умовах максимального навантаження. Якщо ж, використовувати
нижче середнього навантаження, то заряду може вистачити на кілька днів, що необхідно тим, хто вирушає в далеку подорож, де можливості зарядити акумулятор, майже немає. 

Вбудована пам’ять смартфона 8Гб, і її можна збільшити за рахунок карти пам’яті, максимальна ємність якої 32Гб. SIM-карти у цій моделі працюють в змінному режимі. Коли розмова йде по одній, то інша недоступна.
У моделі є дві камери. На основний дозвіл 8Мp, є фокус і авто-спалах, а на фронтальній тільки 0,3Мp, і її можна використовувати тільки для відео-дзвінків.

Дешеві смартфони з двома SIM-картами – це ходовий товар. До самої
дешевої моделі віднесений телефон моделі «Fly Pronto IQ449». Модель має екран з діагоналлю в 4 дюйма, пам’ять – 512Мб і камеру – 3,2 МР. Модель має підтримку Wi-Fi, 3G, Bluetooth і GPS-навігатор. Працює з двома SIM-картами. Смартфон заснований на версії ОС Android 4.1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.