Пентакамеру Huawei P50 Pro+ показали на нових рендерах

Майбутній флагман бренду знову засвітився на деталізованих зображеннях. Однією з ключових фішок моделі стане оригінальний дизайн блоку камер, «розбитий» на два круглих модуля з різною кількістю сенсорів.

За наявною інформацією, HUAWEI P50 Pro + вперше в серії отримає п’ять датчиків основної камери. Один з них буде виділено для зум-зйомки і оснащений періскопною системою лінз. Апарату також приписують датчик з макрооб’єктивом, і 1-дюймовий сенсор Sony IMX800, який стане тимчасовим ексклюзивом для пристроїв HUAWEI. У розробці основної камери візьме участь відомий виробник фототехніки Leica.

За даними інсайдерів, «перископ» новинки отримав функцію 200-кратного збільшення. Ще однією особливістю апарату стане оснащення рідинною лінзою з високою швидкістю фокусування. Очікується, що HUAWEI P50 Pro + обзаведеться 6,7-дюймовим OLED-дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц і дискретизацією сенсора 300 Гц, акумулятором на 4800 мАг, 16 ГБ оперативної і 512 ГБ вбудованої пам’яті, і процесором Kirin 9000.

Презентація флагманської лінійки смартфонів HUAWEI очікується 17 червня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.