Всі специфікації ASUS ZenFone 8 Mini злили в мережу напередодні анонса

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інформатор Мукул Шарма опублікував докладний список характеристик флагманського смартфона. Фішками нової моделі стануть просунутий дисплей з матрицею Samsung, підтримка Wi-Fi 6 і можливість запису 8K-відео. Крім того, апарат зможе похвалитися потужним залізом і наявністю «меломанським» роз’єму для дротових навушників.

Відповідно до джерела, новинку оснастять 5,9-дюймовим AMOLED-дисплеєм Samsung E4 з роздільною здатністю Full HD +, частотою оновлення 120 Гц, вбудованим сканером відбитків пальців і захисним склом Gorilla Glass Victus. Новинка на базі процесора Snapdragon 888 отримає до 16 ГБ оперативної пам’яті, а також накопичувач стандарту UFS 3.1 об’ємом 256 ГБ.

Апарату приписуються підтримка технології Nokia OZO Audio і три вбудованих мікрофона, а також тильна камера з трьома модулями: основним Sony IMX686 на 64 Мп, ширококутним на 12 Мп і датчиком для макрофотографії. Гаджет зможе записувати відео з роздільною здатністю до 8K і вести сповільнену зйомку в режимі 4K @ 120 fps. Фронталки буде представлена ​​єдиним сенсором з роздільною здатністю 12 мегапікселів. Обидві камери отримають функцію електронної стабілізації зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автономність ASUS ZenFone 8 Mini буде забезпечувати акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 30 Вт. Розміри пристрою складуть 148 x 68,5 x 8,9 мм, вага – 169 грамів. Набір інтерфейсів смартфона буде включати порт USB Type-C, 3,5-мм аудіороз’єм, а також модулі бездротового зв’язку Bluetooth 5.2 і Wi-Fi 6.

Презентація ASUS ZenFone 8 Mini запланована на 12 травня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.