Samsung Galaxy Z Flip 3 показали у всій красі: якісні зображення з високою роздільною здатністю

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора в Мережі з’явилися не найбільш якісні фотографії розкладачки Samsung Galaxy Z Flip 3, після чого дизайнер Джузеппе Спінеллі (Giuseppe Spinelli) створив якісні рендери смартфона для LetsGoDigital.

Samsung Galaxy Z Flip 3 оснащений подвійною камерою і 1,83-дюймовим зовнішнім екраном. Зображення підтверджують, що смартфон-розкладачка буде оснащений склом Corning Gorilla Glass Victus, щоб зробити пристрій більш стійким до подряпин. Також простежується схожість з ранніми смартфонами Google Pixel, які також мали двоколірний дизайн.

Нещодавно компанія Samsung Electronics подала кілька заявок на реєстрацію товарних знаків Armor Frame, Armor Skin, Armor Layer і Pro-Shield. В описі товарних знаків вказана посилена рамка смартфона. Попередня модель надійшла в продаж за ціною 1500 євро. Очікується, що новий складний пристрій вийде на ринок за нижчою ціною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Samsung Z Flip 3 здвоєна камера, ймовірно, залишиться незмінною з точки зору використовуваних модулів по 12 Мп. Крім того, очікується використання 10-мегапіксельної селфі-камери. Вже ходили чутки, що Samsung Z Flip 3 дебютує в 8 різних кольорах. Крім сірого, білого, пурпурного і зеленого, також очікуються чорний, бежевий, синій і рожевий моделі.

У липні або серпні Samsung проведе захід Galaxy Unpacked Summer, на якому будуть представлені Galaxy Z Flip 3 і Galaxy Z Fold 3.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.