Названо найкращі смартфони для студентів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Gizchina опублікувало матеріал, у рамках якого були названі кращі смартфони для студентів на думку авторів видання. Список був поділений на кілька категорій, наприклад кращий ігровий смартфон для студентів.

Так, кращим смартфонів для студентів любителів мобільних ігор був названий Lenovo Legion 2 Pro. Апарат працює на базі флагманського процесора Snapdragon 888, має систему охолодження, а в тесті на продуктивність набирає 855 004 балів. Крім того, смартфон отримав енергоємний акумулятор на 5500 мАг і підтримку швидкої зарядки на 90 Вт. Також в списку кращих геймерський смартфонів для студентів виявився Redmi K40 Gaming Enhanced. У бенчмарке AnTuTu телефон набирає більше 720 000 балів.

У категорії кращий складаний смартфон для студентів виявився Xiaomi MIX Fold, тоді як кращими камерофонами були названі Xiaomi Mi 11 Pro і ZTE Axon 30 Ultra. Найпотужнішими були оголошені Xiaomi Mi 11 Ultra, Sony Xperia 1 III і Realme GT Neo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім іншого були визначені і найбільш бюджетні смартфони для студентів: Poco M2 Reloaded (126 доларів) і Nokia G10 (140 євро).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.