Показали перші живі фото флагмана Huawei P50 Pro

Як ми вже неодноразово зазначали, поява максимально наближених до фінальних версій смартфонів реалістичних макетів за пару місяців до виходу новинок є стандартною в індустрії практикою.

Ці макети позбавлені електронної начинки, але вони дозволяють скласти практично фінальне враження про габарити, зовнішній вигляд, а також про розташування кнопок, камер і роз’ємів. Ресурс Slashleaks опублікував фотографії макетів смартфона Huawei P50 Pro, який повинен бути представлений в травні-червні цього року.

Попередні зображення вказували на те, що основний блок камери має овальну форму і містить два великих кола, в яких розташовані кілька датчиків зображення. Макети підтверджують, що в основній камері буде чотири датчика зображення.

Раніше повідомлялося, що серія Huawei P50 буде оснащена ексклюзивним датчиком зображення Sony IMX800, оптичний формат якого буде близький 1 дюйму. Флагманська модель Huawei P50 Pro + отримає рідинну лінзу, яка дозволить забезпечити найвищу швидкість фокусування.

Також повинен змінитися дизайн лицьової панелі – рамки екрану стануть ще менші, а фронтальна камера переміститься в центральну частину дисплея. Очікується, що Huawei P50, P50 Pro і P50 Pro + будуть оснащені однокристальними системами Kirin 9000L, Kirin 9000E і Kirin 9000 відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.