OnePlus розчарувала фанатів: оновлення для старих флагманів сильно затримується

OnePlus в черговий раз розчарувала своїх фанатів. Після тривалого затишшя компанія оголосила, коли власникам флагманських OnePlus 6 і 6T варто чекати оновлення до Android 11. Спойлер: краще запастися терпінням.

На офіційному форумі OnePlus з’явився квітневий звіт від розробників OxygenOS. Вони відповіли на ряд питань з приводу багів в нових флагманів серії OnePlus 9 і деякі проблеми в фірмових додатках, але на особливу увагу заслуговує тема поновлення OnePlus 6 і 6T. Згідно з опублікованою інформацією, для потрапили на ринок в 2018 році смартфонів тільки до кінця серпня цього року вийде публічна бета Android 11. Що ж стосується стабільного релізу – розробники поки не готові називати конкретні дати. 

Варто відзначити, що OnePlus в минулому славилася швидким оновленням своїх смартфонів, але в останні роки ситуація сильно змінилася. Для порівняння, OnePlus 5 і 5T в минулому році отримали стабільну версію Android 10 в травні. Для них це було третє і останнє велике оновлення ОС, яким для OnePlus 6 і 6T є Android 11. Втім, OnePlus – одна з небагатьох компаній, хто випускає по три поновлення Android для своїх смартфонів, нехай і з істотною затримкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.