Samsung Galaxy Book Go з процесором Snapdragon і Windows 10 коштує $ 349

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за флагманськими моделями Samsung представила ще і Galaxy Book Go. Головною особливістю новинки став процесор Qualcomm Snapdragon. Лептоп виконаний в посиленому корпусі і продається за досить доступною ціною.

Samsung Galaxy Book Go оснащений 14-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD і побудований на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 7c, виконаного по 8-нм техпроцесу. В якості основної системи використовується ARM-версія Windows 10 з можливістю запуску стандартних x86-додатків.

Ноутбук пропонується в одній модифікації: з 4 ГБ оперативної пам’яті і SSD-накопичувачем на 128 ГБ. За автономність відповідає акумулятор ємністю 42,3 Втг з підтримкою 25-ватної зарядки через роз’єм USB Type-C. Варто також відзначити наявність слота під SIM-карту і підтримку LTE, що дозволяє залишатися підключеним до інтернету в будь-якому місці без прив’язки до Wi-Fi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З роз’ємів в Galaxy Book Go передбачені два USB Type-C, один USB Type-A, слот для microSD і 3,5-мм аудіовихід для підключення навушників. Ноутбук важить 1,39 кг при розмірах 323,9 x 224,8 х 14,9 мм, а його корпус виконаний відповідно до стандарту MIL-STD-810G, що гарантує здатність витримувати падіння з висоти 1,2 метра. Для швидкого і безпечного входу в систему в кнопку включення інтегрований сканер відбитків пальців з підтримкою Windows Hello.

У Європі ноутбук буде коштувати € 449, а ось в США його ціна становить $ 349, однак в американській версії немає LTE. Про терміни надходження новинки в продаж поки нічого не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.