Складаний Galaxy Z Flip 3 з потрійною фронтальною камерою на якісних рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилася серія зображень гнучкої розкладачки Samsung, анонс якої очікується вже цього літа. Особливістю моделі стане новий дизайн – ключові зміни торкнуться зовнішній дисплей, фотоможливості і варіанти забарвлення корпусу неанонсоване гаджета.

Відповідно до джерела, найбільш помітною відмінністю смартфона від попередника стане зовнішній дисплей, діагональ якого виросте до 1,83 дюйма. Під ним розміститься модуль оновленої головної камери, кількість сенсорів якої теж збільшиться – з двох до трьох.

6,7-дюймовий основний екран пристрою як і раніше буде мати виріз під селфі-модуль. Очікується, що новинку оснастять матрицею, виготовленою за технологією LTPO з адаптивною частотою оновлення до 120 Гц. Крім того, за даними інсайдерів, Samsung вдосконалює шарнір механізму згинання, а захисне скло буде більш стійким до механічних навантажень.

Крім того, рендери демонструють різні можливі забарвлення корпусу майбутньої новинки: чорну, бежеву, зелену і фіолетову. Детальні характеристики, точна дата анонса і ціна гнучкої розкладачки поки невідомі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.