Показали яким буде Samsung Galaxy F52 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого тижня прийдешній Samsung Galaxy F52 5G отримав схвалення телекомунікаційного агентства Китаю TENAA. А тепер він з’явився в базі даних Google Play Console, що вказує на швидкий глобальний анонс.

У списку консолі Google Play є зображення телефону, яке схожа на зображення, що з’явилося в списку TENAA. Смартфон отримав масивне підборіддя і отвір для селфі-камери в правому верхньому куті. Ззаду розташовується прямокутна камера з чотирма модулями і світлодіодним спалахом. спалахом всередині нього.

У Google Play Console зазначено, що Galaxy F52 5G отримав екран роздільною здатністю Full HD + з щільністю 450 пікселів на дюйм. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 750G, він отримав 8 ГБ оперативної пам’яті і працює під управлінням операційної системи Android 11.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У списку TENAA Galaxy F52 зазначено, що у нього є фронтальна камера дозволом 16 Мп і основна камера на 64 Мп. Пристрій оснащений 6,52-дюймовим екраном AMOLED з вбудованим сканером відбитків пальців.

Телефон, ймовірно, буде поставлятися з флеш-пам’яттю ємністю 128 ГБ, а його батарея ємністю 4350 мА • год може підтримувати швидку зарядку потужністю 25 Вт. Очікується, що пристрій буде мати підтримку двох SIM-карт, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, USB-C і роз’єм для навушників 3,5 мм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.