Vivo X60 Pro+ зігнули і заморозили для перевірки на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія vivo опублікувала незвичайний відеоролик, який демонструє заводське тестування смартфона X60 Pro + на «живучість». Спеціально розроблений робот кидав, скручував і намагався розбити пристрій, який успішно витримав численні екстремальні випробування.

Судячи з протоколу тестування, гаджет більше 100 разів кидали висоти від 1 до 1,5 метра, під різними кутами. Після цього апарат 1000 разів випробували на вигин, імітуючи сідає на стілець користувача, чиє пристрій знаходиться в задній кишені джинсів. Крім того, смартфон піддали багаторазового скручування.

Застосовувалося і точкове навантаження на корпус vivo X60 Pro + в різних місцях з силою тиску 35 кілограмів. У програму перевірки були включені і такі дисципліни, як тряска протягом двох годин, а також скидання на дисплей сталевої кульки. Незважаючи на формальне відсутність захисту від води, гаджет пройшов різні «водні процедури», включаючи сауну, а також обливання холодною прісною і солоною водою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кнопки регулювання гучності були натиснуті роботом 150 000 разів, кнопка включення – 70 000 разів, а сканер відбитків пальців активувався 500 000 раз. Потім машина зімітував 10 000 зарядок гаджета, перевіривши зносостійкість як самого порту, так і штекера USB-кабелю. Наостанок vivo X60 Pro + охолодили до -40ºC і нагріли до + 75ºC – і, як запевняють виробника, флагман серії повністю зберіг споживчі властивості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.