Названа головна фішка Samsung Galaxy S22 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung представить перший модуль камери для смартфона з роздільною здатністю 200 МП. А першим пристроєм, який його отримає, стане Galaxy S22 Ultra. Про це повідомляють відразу два інсайдера – Ice Universe і Digital Chat Station.

У виробників мобільних камер є два шляхи збільшення розмірів сенсорів – зробити пікселі великих розмірів або збільшити їх кількість. Samsung і більшість інших виробників Android-смартфонів вибирають другий.

У 200-мегапіксельного сенсора від Galaxy S22 Ultra розмір одного пікселя складає 0,64 мкм. Для порівняння, у iPhone 12 Pro Max розмір одного пікселя – 1,7 мкм. У Galaxy S21 Ultra зі 108 МП розмір одного пікселя – 0,8 мкм. У наступному поколінні кількість пікселів збільшиться майже вдвічі, при цьому основний модуль камери стане найбільше на 15%.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В 2021 році найвища роздільна здатність модуля камери смартфона – 108 МП. Такий сенсор можна знайти зокрема у флагманів Samsung – Galaxy S21 Ultra і Galaxy Note 20 Ultra. Під міткою Ultra компанія випускає пристрої з максимальною функціональністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.