OPPO увійшла в топ-10 лідерів по патентних заявок

OPPO знову увійшла в список з десяти провідних брендів з найбільшою кількістю зареєстрованих патентів. Відзначаючи 21-й Міжнародний день інтелектуальної власності, вендор підвів проміжні підсумки своїх досягнень на цьому терені в більш ніж 40 країнах і регіонах.

За даними Всесвітньої організації інтелектуальної власності, OPPO вже другий рік поспіль входить в десятку компаній, що лідирують за кількістю патентних заявок. Станом на 31 березня 2021 року виробник має мобільних пристроїв подав понад 61 000 документів і володіє правами на більш ніж 26 000 патентів по всьому світу.

Крім того, бренд входить в топ-10 компаній, які просувають стандарт зв’язку 5G в 2021 році. Відзначився вендор і в категорії розробки технологій швидкої зарядки, подавши заявки на більш ніж 3000 патентів, половина яких вже пройшла затвердження. У сфері ІІ-рішень у компанії є більш 2450 заявок, переважно в області комп’ютерного зору, мовних технологій і машинного навчання.

OPPO співпрацює з компаніями Qualcomm, Ericsson і Nokia. Крім того, вендор приєднався до патентної платформі Avanci, щоб ліцензувати свої бездротові 3G- і 4G технології в сегментах інтернету речей і пов’язані з ним автомобільні галузі.

«Як швидкозростаюча технологічна компанія з багатим і різноманітним портфелем інтелектуальної власності, OPPO МАЄ намір вкладати більше коштів в дослідження і розробки. Ми ніколи не перестанемо випускати наші інноваційні продукти для користувачів по всьому світу! », – зазначив старший директор з ІВ бренду Адлер Фенг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.