Samsung Galaxy Z Fold 3 зможе вимірювати артеріальний тиск (ФОТО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В одному з останніх патентів Samsung Використання функцій, яка потенційно може з’явитися в майбутньому Galaxy Z Fold 3. Мова йде про здатність гнучкого смартфона вимірювати медичні показники власника за допомогою дотиків до дисплея.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Згідно зображенням і текстом патенту, Samsung має намір додати в свої гнучкі смартфони функцію вимірювання артеріального тиску. Для цього під екраном повинні розташовуватися два датчика, до яких потрібно прикладати вказівний палець. Шляхом підсвічування пальця відбувається збір різних даних, в тому числі і про тиск всередині кров’яних судин. Для більш точних результатів смартфон потрібно скласти, як показано вище. Під час вимірювання може знадобитися притиснути палець до екрану сильніше або поворушити ним, про що буде повідомлено відповідним повідомленням.

Датчики також можуть розташовуватися на зовнішній стороні пристрою. У цьому випадку буде потрібно докласти всю долоню до кришки гаджета. Крім того, сенсори можуть бути в різних кінцях екрану, що має на увазі використання відразу двох рук для проведення вимірювань. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Samsung Galaxy Z Fold 3
Передбачуваний дизайн Galaxy Z Fold 3 від LetsGoDigital

Передбачається, що смартфон зможе таким чином вимірювати не тільки артеріальний тиск, а й інші показники здоров’я користувача, в тому числі стан судин, рівень холестерину, індекс стресу, рівень стомлюваності і інші. 

У тексті патенту вказується, що подібна технологія може застосовуватися і в розкладачках, так що це може стати фішкою майбутніх Samsung Galaxy Z Fold 3 і Galaxy Z Flip 3, презентація яких очікується в найближчі місяці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.