Nokia працює над новим смартфоном з пентакамерою: перші деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними Nokia Power User, компанія HMD Global працює над новим смартфоном з пентакамерою, який прийде на зміну смартфону Nokia 8.3 5G. Ймовірно, цей пристрій може надійти на ринок як телефон X-серії.

Нагадаємо, HMD Global представила Nokia 9 PureView ще в 2019 році як перший в світі телефон з пентакамерою. Незважаючи на численні чутки, наступник цього смартфона так і не побачив світ. За новими даними, смартфон, який повинен замінити на ринку Nokia 8.3 5G, отримає 108-мегапіксельну камеру. Імовірно, буде називатися Nokia X50.

Очікується, що в телефоні буде 6,5-дюймовий PureDisplay V4 роздільною здатністю Quad HD + c частотою оновлення 120 Гц. У повідомленні говориться, що смартфон буде побудований на базі неанонсованої однокристальної системи Snapdragon 775G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій буде оснащено акумулятором ємністю 6000 мА • год, а також підтримкою швидкої зарядки потужністю 22,5 Вт. Що стосується камери, то, крім головного модуля, в ній будуть встановлені надширококутний об’єктив, датчик глибини, телеоб’єктив і камера для макрозйомки.

Очікується, що пристрій буде оснащено оптикою ZEISS і технологією OZO Audio. Іншої інформації про його характеристики поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.