Google Pixel 5a: перше фото на камеру бюджетника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У блозі Google інсайдери виявили статтю про особливості камер смартфонів Pixel. Увага інформаторів привернув один зі знімків, зроблений на ще не анонсований гаджет бренду і розкрив особливості камери майбутньої новинки.

Згідно з даними EXIF, пов’язаним з фотографією, вона була зроблена інженером Google Манфредом Ернстом 1 жовтня 2020 року на смартфон Pixel 5a. Примітно, що всього за день до зазначеної дати були представлені моделі Pixel 5 і Pixel 4a 5G. Імовірно мова йде про ранній прототип пристрою.

Властивості зображення розкривають деякі подробиці про камеру апарату, включаючи здатність знімка – воно становить ті ж 12,2 Мп, що і у актуальних моделей фірмових смартфонів. З урахуванням наявності ширококутний об’єктив модуль новинки, ймовірно, буде таким же, як у базового Pixel 5.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Google підтвердила, що Pixel 5a буде представлений до кінця 2021 року. Інсайдери вважають, що навіть з урахуванням можливості коригування EXIF-даних гаджет, швидше за все, дійсно буде ідентичний попередникові щодо камери. Сама компанія знахідку інформаторів ніяк не прокоментувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.