Black Shark 4 впевнено пройшов випробування на міцність (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Черговим «гостем» техноблогера Зака ​​Нільсена став геймерський смартфон Black Shark 4. Автор YouTube-каналу JerryRigEverything перевірив стійкість моделі до різних видів екстремальних впливів, включаючи фірмовий тест на згинання – і апарат зміг приємно здивувати «руйнівника гаджетів».

За традицією, що склалася автор ролика насамперед протестував дисплей пристрою на стійкість до подряпин. Як і у випадку з більшістю сучасних смартфонів, загартоване скло піддалося впливу інструменту з індексом твердості не нижче 6 за шкалою Мооса. Набагато легше виявилося пошкодити поверхню металевої рамки і пластикової задньої кришки пристрою, які швидко вкрилися глибокими подряпинами під впливом канцелярського ножа.

25-секундний прогрів дисплея запальничкою привів до утворення невеликої плями на матриці, проте після охолодження він повністю відновився. Високу «живучість» показав і бічний сканер відбитків пальців – навіть покрившись глибокими подряпинами, він продовжив справно працювати. Потім настала черга фірмового знімного кулера. Розбирання показала, що виробник використовував елемент Пельтьє, прикріплений до алюмінієвого радіатора з активним вентилятором з одного боку, і до мідної пластини – з іншого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, Нільсен спробував зігнути смартфон. На відміну від провалили це випробування Lenovo Legion 2 і ASUS ROG 5, апарат без проблем витримав кілька підходів, відбувшись невеликою деформацією рамки в області кнопки харчування. Блогер також пообіцяв розібрати пристрій в одному зі своїх наступних відео, щоб вивчити його внутрішню конструкцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.