Експерти порівняли камери iPhone 12 Pro Max і Samsung Galaxy S21 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми намагаємося максимально і оперативно розповідати про нові смартфони і актуальні технології. Нещодавно я ділився своїм досвідом використання iPhone 12 Pro Max після того, як чотири роки перебування на Android. Крім цього, ми познайомили вас з усіма моделями флагманської лінійки смартфонів від Samsung 2021 року: Galaxy S21 , S21 Plus і S21 Ultra .

Виробники останнім часом досить багато уваги приділяють камерам своїх пристроїв, включаючи алгоритми обробки за допомогою машинного навчання, штучного інтелекту, просунуті HDR-формати і багато іншого. Незважаючи на прогрес в області обчислювальної фотографії, так чи інакше кінцевий продукт фото і відеозйомки ми сприймаємо суб’єктивно, тому будь-який огляд буде проходити через призму сприйняття автора.

Починаючи з цієї замітці, ми запланували кілька подібних публікацій, в яких пропонуємо вам порівняти результати фотозйомки з iPhone 12 Pro Max і Galaxy S21 Ultra самостійно, а потім проголосувати за краще, на ваш погляд зображення. Потім ми з вами разом підведемо підсумки цього «сліпого тесту». Сьогодні у нас дві фотографії зроблені на надширококутні об’єктиви:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.