Гнучкий смартфон Samsung зі стилусом буде складатися втричі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung запатентувала незвичайний дизайн згинати гаджета, покликаний вирішити відразу два важливих завдання. Крім величезної за мірками смартфонів площі дисплея, концепт передбачає оригінальний спосіб розміщення електронного пера, для якого не потрібно спеціальний відсік в корпусі.

Згідно документації , головною особливістю новинки стане можливість згинання екрану відразу по двох лініях. При цьому виробник розглядає різні версії пристрою, що складається як всередину, так і назовні. В обох випадках стилус розміщується між загнутими частинами гаджета, який примагнічується до корпусу і поповнюючи при цьому заряд власної АКБ.

На патентних зображеннях пристрій представлено з врізаними в дисплей подвійною фронталкою і п’єзоелектричним динаміком. Основна камера апарату, розташована на тильній стороні, включає два датчика і світлодіодний спалах. Технічні характеристики, можливу дату анонсу і очікувану вартість оригінального пристрою джерело не повідомляє.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.