З Xiaomi Mi 11 виникла масштабна проблема

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У світі збільшується кількість випадків виходу смартфонів Xiaomi Mi 11 з ладу внаслідок згоряння материнської плати, що є досить рідкісною поломкою у мобільних телефонів.

Про це повідомляє ITHome , посилаючись на повідомлення користувачів.

Деякі з власників Mi 11 написали скарги на поломку смартфона на сторінці гендиректора компанії Xiaomi Лей Цзюня (Lei Jun) в китайській соцмережі Weibo. Вони розповіли, що їх гаджети вийшли з ладу через згоряння материнської плати. Глава компанії-виробника поки не дав свій коментар з приводу виниклої проблеми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато власників Xiaomi Mi 11 відзначають, що за деякий час до поломки телефон починає перегріватися. Є припущення, що материнські плати згоряють через неефективну роботу системи відводу тепла, що виробляється, проте виробник поки не дає офіційних підтверджень.

Xiaomi Mi 11 встиг завоювати досить велику популярність в Китаї. За три тижні продано більше 1 мільйона екземплярів цієї моделі.

Користувачі скаржаться на високий рівень енергоспоживання і періодичні перегріви. Деякі власники Xiaomi Mi 11 писали, що через кілька хвилин після запуску гри пристрій стає гарячим.

Наскільки проблема згоряння материнської плати масштабна поки невідомо. Офіційні представники виробника поки не дають коментарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.