Розкрито нові фішки iOS 15 – справжня революція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Марк Гурман з Bloomberg розкрив кілька нових фішок iOS 15 (а також iPadOS 15), про які раніше ми не знали. Розповідаємо про них нашим читачам. Найважливіше – айфони отримають оновлений екран блокування , а айпеди оснастять повністю новим домашнім екраном .

Що ще?

  • Унікальні налаштування повідомлень . На екрані блокування і в «Центрі управління». Ви зможете самі вибрати, як вони будуть відображатися. Крім того, нам дозволять включити або вимкнути звуковий супровід до них. Причому, для кожної конкретної ситуації. Наприклад, повідомлення зі звуком будуть надходити, коли ви перебуваєте за кермом, а без – вночі. І так далі (прикладів можна придумати безліч).
  • На повідомлення (ті ж SMS) і дзвінки можна буде відповідати автоматично . Для цього також будуть спеціальні настройки. Це крутіше, ніж автовідповідач.
    На iPad на домашній екран можна буде повісити віджети. І дещо ще. Але, що саме, в Bloomberg замовчують, кажучи лише про те, що iPadOS 15 стане найбільш революційною ОС для планшета з моменту його появи .
  • Дані конфіденційності будуть відображені окремо . Ви побачите, яку конкретно інформацію про вас збирає та чи інша програма. І це меню буде додано прямо на екран блокування вашого iPhone / iPad.
  • У iMessage з’явиться безліч нових фішок . В Apple хочуть створити з цього додатка свого роду конкурента WhatsApp.
  • Для iPad готуються спрощені версії програм Xcode, Final Cut Pro і Logic Pro .
  • Залишилося дочекатися червня і WWDC 2021. Саме там ми побачимо нову iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.