Samsung Galaxy Z Flip 3 в нових кольорах показали на концепт-рендерах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, Samsung готується до оновлення серії фірмових розкладачок. Неанонсовані Galaxy Z Flip 3 відразу в декількох кольорах вже засвітився на неофіційному рендері. Заодно зображення розкрило деякі очікувані особливості конструкції майбутньої новинки.

За даними інсайдерів, апарат буде представлений в фіолетовому, зеленому, чорному, сірому, білому, темно-сірому, білому, темно-синьому, рожевому і пісочному корпусах. При цьому дизайн пристрою буде перегукуватися з актуальних поколінням флагманом Galaxy S21. Зокрема, це буде помітно за схожим оформлення модуля основної камери.

Журналісти нідерландського порталу GalaxyClub, в свою чергу, стверджують, що на старті продажів розкладачка буде показана всього в чотирьох колірних рішеннях: сірому, чорному, зеленому і фіолетовому. Що стосується технічних характеристик, новинці приписують збільшений до 1,81 дюйма допоміжний дисплей, а також LTPO AMOLED-матрицю у основного.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інформатори відзначають, що Samsung імовірно планує використовувати нову посилену рамку для збільшення міцності гаджета. Очікується, що Galaxy Z Flip 3 буде побудований на базі мобільної платформи Snapdragon 888, а ємність його акумулятора складе 3200 мАг. Вартість і дата анонса новинки поки невідомі.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.