iPhone 11 Pro Max рік пробув в озері і повернувся до власника

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незвичайна історія з iPhone 11 Pro Max трапилася на Тайвані. Власник впустив смартфон в озеро, а після року, проведеного на дні, гаджет благополучно повернувся до господаря.

iPhone 11 Pro Max

Рік тому Чен займався паддлбордінгом на озері Сан Мун, Тайвань. Він кілька разів перекинувся, опинившись у воді, але був упевнений, що його новенький iPhone 11 Pro Max на 512 ГБ в цілковитій безпеці, адже він заздалегідь озброївся водонепроникним чохлом за $ 5. Однак Чен не врахував, що тонкий ремінець може порватися. Після одного з падінь любитель гострих відчуттів виявив, що апарат вартістю понад $ 1000 впав у воду.

У 2021 році острів Тайвань накрила найсильніша посуха за минулі 50 років, що призвело до осушенню озера. Дивно, але гуляють по піску люди побачили смартфон і повернули його колишньому власникові. За словами Чена, він був настільки сильно схвильований, що не міг заснути кілька днів. Цікаво, що iPhone 11 Pro Max виявився в повністю робочому стані. Він заряджається і працює, хоча на вигляд чохла такого ніхто не очікував.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що глибина Сан Мун досягає 27 метрів, в той час як смартфон має захист IP68, що гарантує виживання на глибині 4 метрів протягом 30 хвилин. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.