Xiaomi провалився в рейтингу DxoMark, поступившись навіть Mi 10 Pro і Mi 10 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Фахівці DxOMark опублікували звіт по тестування основної камери Xiaomi Mi 11 Ultra, і цей звіт мітить на маленьку сенсацію: новітній флагман компанії, яким так пишаються розробники, провалився – він не увійшов навіть в кращу двадцятку.

Реклама

За фактом у нього 120 балів за камеру – і 22 місце рейтингу. Парадокс в тому, що моделі минулого покоління, Mi 10 Pro і Mi 10 Ultra, розташовані в рейтингу набагато вище: 9 і 4 місця відповідно. Ті ж 120 балів – у Google Pixel 5, але ж ця модель оснащена досить простою камерою з двома датчиками здатністю 12 і 16 Мп – ніяких 108 Мп, як у Mi 11, тут і в помині немає.

Що ж не сподобалося фахівцям DxOMark в камері Mi 11? Багато чого. Нарікання є до автофокусу (система повільно фокусується в умовах слабкого освітлення і промахується повз об’єктів в кадрі), фото часто виходять недоекспоновані, є проблеми з експозицією і на відео в умовах слабкого освітлення, також відзначена низька деталізація при зумі (у всіх діапазонах масштабування) і шуми. З плюсів – більшість проблем зникає в умовах гарного освітлення. Також зазначається точний баланс білого, широкий динамічний діапазон як на фото, так і на відео, ефективна система стабілізації.

Цікаво, що навіть користувачі, які перейшли з Mi 10 на Mi 11, відзначають погану якість камери нового флагмана. У той же час інша модель лінійки, Mi 11 Ultra, зараз є беззаперечним лідером рейтингу DxOMark.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ