Названо головні недоліки сучасних смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автори видання Android Authority перерахували 7 трендів в індустрії смартфонів 2020 року, які вони не хотіли б бачити в 2021 році.

По-перше, журналісти згадали пристрасть виробників смартфонів в усі назви 5G-апаратів додавати слово «5G». Можливо, в наступному році мережі п’ятого покоління і гаджети для них будуть більше поширені. Тоді нанесення такої позначки стане зовсім безглуздим.

По-друге, автори висловили бажання, щоб виробники перестали використовувати пластик в корпусах дорогих смартфонів за $ 1000. По-третє, журналісти розкритикували використання в пристроях низькоякісних 2-Мп датчиків зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також авторам не подобається повільна провідна зарядка у деяких брендів. Наприклад, у Motorola Edge Plus і Google Pixel 5 потужність зарядки дорівнює 18 Вт, а у iPhone 12 – 20 Вт. Журналісти вважають, що показник 30+ Вт повинен стати обов’язковим для всіх флагманських смартфонів.

Популярні новини  iPhone навчать передбачати точний час розряду батареї

Ще було б непогано, якби виробники перейшли на більш довгий цикл оновлень ОС для смартфонів. Наприклад, Google і Samsung вже обіцяють «приносити» актуальні версії Android пристроїв протягом трьох років.

Також журналісти сподіваються побачити в 2021 році флагмани з більш доступною ціною. Остання дратує тенденція, яку вони назвали, – велика кількість моделей смартфонів з незначними відмінностями між собою, як, наприклад, у Xiaomi Redmi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.