Експерти порівняли iPhone 13 Pro з iPhone 12 Pro і iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти порівняли флагманський смартфон iPhone 12 Pro з майбутніми iPhone 13 і iPhone 13 Pro. На їхню думку, Apple буде робити ставку на мінімалізм, через що розріз у верхній частині пристроїв сильно зменшиться.

Офіційні зображення iPhone 13 і інших представників наступного покоління смартфонів від Apple поки відсутні. Їх реліз заплановано на осінь поточного року, але компанія в будь-який момент може змінити план випуску приладів, як це було в 2019 році. Тоді Apple представила тільки Pro-версії смартфонів, відмовившись від презентації пристроїв наступного покоління.

За даними інсайдерів, iPhone 13 отримає відносно невеликий виріз так званого «чубчика». Переговорний динамік при цьому зміститься в верхню частину. Також компанія збирається перейти до використання Direct ToF, що дозволяє блокувати звук при відведенні голови від смартфона під час розмови.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 13 Pro матимуть незграбний форм-фактор, до якого Apple вирішила повернутися в попередньому поколінні смартфонів. Також нові пристрої отримають LTPO з адаптивною частотою оновлення зображення до 120 герц. Основою для смартфонів наступного покоління послужить процесор Apple A15 Bionic з різними конфігураціями ОЗП.

Аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо раніше заявляв, що підекрання камера з’явиться у смартфонів від Apple тільки в 2023 році. Зараз компанія збирається впровадити перископічні записуючі пристрої, що дозволяють робити якісні селфі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.