В Мepeжy пoтpaпили ceкpeтнi пoдpoбицi пpo Samsung Galaxy S9

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Iнфopмaцiйнe aгeнтcтвo ETNews poзпoвiлo пpo нoвi пoдpoбицi пpo Samsung Galaxy S9, які компанія все ще намагається ретельно приховувати.

Посилаючись на свої джерела, видання повідомляє про технічне оснащення. Стало відомо, що в Galaxy S9 буде встановлена ​​нова системна плата SLP. З її допомогою інженери домоглися ефективного розташування запчастин всередині корпусу майбутнього флагмана.

Діагональ телефону складе 5,77 дюймів, у старшій версії він буде на рівні в 6,2 дюйма. Ємність батареї складе 3000 мАг і 3500 мАг відповідно. Однією з головних родзинок «Galaxy S9» стане одинарна 12-мегапіксельна камера. Остання буде мати діафрагму – f / 1.5-2.4.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одинарну камеру встановлять тільки в молодшу модель флагмана. Galaxy S9 + володітиме основною здвоєною камерою, яка буде мати аналогічну з «молодшим братом» діафрагму. Такі параметри дозволять апарату отримати деякі функції торішнього iPhone X. Йдеться про поліпшення якості фото в умовах поганої освітленості до рівня «яблучного» апарату, а також створення ефекту розмиття фону на апаратному, а не на програмному рівні. Що стосується «Фронталки», то вона буде мати 8 Мп.

Вийдуть Samsung Galaxy S9 і Galaxy S9 + за попередніми даними 26 лютого в Барселоні на виставці MWC. У продаж смартфони надійдуть вже 13 березня.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.