Ключові характеристики ZTE Axon 30 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Напередодні презентації флагманської серії смартфонів компанія ZTE опублікувала технічні характеристики топової новинки – Axon 30 Ultra.

Реклама

Смартфон отримає 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 144 Гц. За автономність гаджета відповідає акумулятор ємністю 4600 мАг, що підтримує швидку 66-ватну зарядку. Також компанія робить акцент на тому, що в пристрої використовуються новітні стандарти оперативної і флеш-пам’яті LPDDR5 і UFS 3.1 відповідно. Імовірно смартфон буде представлений з 12/256 ГБ пам’яті.

Axon 30 Ultra також буде підтримувати роботу в новітніх бездротових мережах Wi-Fi 6E за умови, що у користувача є відповідний роутер. Для ефективного відводу тепла ZTE оснастила флагман спеціальної испарительной камерою для рідинного охолодження. Також новинка отримає двохдіапазонний GPS, NFC і три мікрофони для ефективного придушення шуму і запису звуку при відеозйомці.

Працювати гаджет буде під управлінням операційної системи Android 11 з фірмовою оболонкою MyOS 11. Смартфон представлять в чотирьох кольорах. Вартість і дату старту продажів новинки компанія розкриє на презентації, яка відбудеться завтра, 15 квітня.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ