Xiaomi оновлює більше 30 смартфонів до MIUI 12.5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми регулярно знаходимо в мережі різні “списки” від Xiaomi і всіх її фанатів, чим ми зазвичай і ділимося з вами. На цей раз джерелом інформації є не сумнівний інсайдер, а цілком конкретний і шановний ресурс для розробників xda-developers. Інформує портал iTechua .

Учасники цієї спільноти виклали закриті бета-версії прошивок засновані на MIUI 12.5 для 32 моделей смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco. Майже всі прошивки побудовані на базі операційної системи Android 11, але є і виключення з минулою версією Android 10. Кожен бажаючий можемо самостійно завантажити необхідну прошивку для свого смартфона.

Але є кілька моментів які варто врахувати. По-перше перед нами все ж бета-прошивки, тому не виключена наявність дрібних і великих багів, які можуть серйозно зіпсувати враження про стабільність роботи смартфона. Другим важливим фактором є те, що це прошивки для китайського регіону, отже в них відсутні сервіси Google, а також підтримка всіх мов світу, крім китайської та англійської. Якщо ви не хочете страждати і ставати мимовільним тестувальником, то варто почекати фінальну версію прошивку для нашого регіону. Бажають ризикнути можуть знайти образи MIUI 12.5 тут .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.