Смартфони

Показали новий BlackBerry з клавіатурою: з’явилися якісні зображення і відео

Share

Компанія OnwardMobility збирається випустити свій перший смартфон BlackBerry з підтримкою 5G і фізичною клавіатурою. Перші зображення пристрою були опубліковані на сайті Letsgodigital.

У минулому році китайський ліцензіат TCL оголосив про припинення продажів телефонів BlackBerry. Термін дії 4-річного ліцензійної угоди підійшов до кінця. Очевидно, це викликало багато питань про майбутнє бренду Blackberry. Незабаром з’ясувалося, що ліцензійні права перейшли до американської компанії OnwardMobility.

OnwardMobility випустила прес-реліз, в якому говорилося: «У першій половині 2021 роки ми випустимо Android-смартфон BlackBerry з фізичною клавіатурою і підтримкою 5G в Північній Америці і Європі». Для розробки і виробництва смартфонів BlackBerry компанія уклала ексклюзивну партнерство з виробником Android-смартфонів FIH Mobile Limited, дочірньої компанією Foxconn.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця ділова газета Nikkei Asia опублікувала велике інтерв’ю з Пітером Франкліном, генеральним директором OnwardMobility (і колишнім співробітником Microsoft). Публікація показала, що новий смартфон BlackBerry матиме не тільки підтримку 5G і фізичну клавіатуру, OnwardMobility також має намір додати в смартфон першокласну камеру. Це примітно, оскільки камера ніколи не була важливим елементом для бізнес-смартфонів BlackBerry.

Смартфон BlackBerry Key 3, показаний на рендерах, оснащений потрійною камерою, як і флагманські моделі інших виробників. На жаль, подробиць про технічні характеристики цього нового пристрою поки дуже мало. Фізичну клавіатуру точно оцінять віддані користувачі BlackBerry. Це також буде перший телефон бренду з підтримкою 5G.

Новий телефон BlackBerry повинен бути офіційно анонсований для американського і європейського ринків протягом трьох місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: BlackBerry
  • Останні записи

    iPhone 16: витік розкриває розміри екрану та дизайн камери

    iPhone відкидає свою тінь уперед: незважаючи на те, що презентація відбудеться лише у вересні, на…

    30.04.2024

    На тлі популярності штучного інтелекту прибуток Samsung виріс майже в 10 разів

    Прибуток Samsung злетів більш ніж на 900% за підсумками першого кварталу 2024 року. Південнокорейська компанія…

    30.04.2024

    TikTok можуть заблокувати у Євросоюзі – голова Єврокомісії

    Керівник Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн не відкидає можливості заблокувати на території Євросоюзу популярний месенджер…

    30.04.2024

    Apple найняла десятки експертів зі штучного інтелекту з Google для секретної дослідницької лабораторії в Цюріху

    Компанія Apple переманила десятки експертів із штучного інтелекту з Google і створила «секретну європейську лабораторію»…

    30.04.2024

    Новий Apple Pencil отримає тактильний зворотний зв’язок

    Реліз нового стілусу не за горами. 3-тє покоління Apple Pencil оснастять унікальними функціями. Тактильний зворотний…

    30.04.2024

    У пошуковий рядок Google Chrome додали штучний інтелект

    Компанія Google додала в пошуковий рядок свого браузера Chrome можливості нейромереж. Як розповіли розробники у…

    30.04.2024