Показали новий BlackBerry з клавіатурою: з’явилися якісні зображення і відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnwardMobility збирається випустити свій перший смартфон BlackBerry з підтримкою 5G і фізичною клавіатурою. Перші зображення пристрою були опубліковані на сайті Letsgodigital.

У минулому році китайський ліцензіат TCL оголосив про припинення продажів телефонів BlackBerry. Термін дії 4-річного ліцензійної угоди підійшов до кінця. Очевидно, це викликало багато питань про майбутнє бренду Blackberry. Незабаром з’ясувалося, що ліцензійні права перейшли до американської компанії OnwardMobility.

OnwardMobility випустила прес-реліз, в якому говорилося: «У першій половині 2021 роки ми випустимо Android-смартфон BlackBerry з фізичною клавіатурою і підтримкою 5G в Північній Америці і Європі». Для розробки і виробництва смартфонів BlackBerry компанія уклала ексклюзивну партнерство з виробником Android-смартфонів FIH Mobile Limited, дочірньої компанією Foxconn.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця ділова газета Nikkei Asia опублікувала велике інтерв’ю з Пітером Франкліном, генеральним директором OnwardMobility (і колишнім співробітником Microsoft). Публікація показала, що новий смартфон BlackBerry матиме не тільки підтримку 5G і фізичну клавіатуру, OnwardMobility також має намір додати в смартфон першокласну камеру. Це примітно, оскільки камера ніколи не була важливим елементом для бізнес-смартфонів BlackBerry.

Смартфон BlackBerry Key 3, показаний на рендерах, оснащений потрійною камерою, як і флагманські моделі інших виробників. На жаль, подробиць про технічні характеристики цього нового пристрою поки дуже мало. Фізичну клавіатуру точно оцінять віддані користувачі BlackBerry. Це також буде перший телефон бренду з підтримкою 5G.

Новий телефон BlackBerry повинен бути офіційно анонсований для американського і європейського ринків протягом трьох місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.