Другий дисплей у iPhone 13 на реалістичному концепті(ВІДЕО)

Задовго до анонса ентузіасти продемонстрували очікуваний дизайн гаджета в форматі 3D-анімації. Крім того, в неофіційному ролику засвітився і інший аксесуар бренду – ще не анонсовану гарнітуру віртуальної реальності.

Згідно множинним звітів інсайдерів, головним завданням Apple при розробці аксесуара стало забезпечення оптимальної ергономіки корпусу новинки. Це необхідно, щоб навіть при тривалих сесіях, проведених в шоломі доповненої або віртуальної реальності, користувач не відчував втоми або дискомфорту.

Очікується, що VR-гарнітура Apple може з’явитися в 2022 році за ціною близько $ 1000. Що стосується iPhone 13, то на концепті чітко фігурує додатковий дисплей на тильній стороні – недавно подібне рішення застосувала Xiaomi при створенні флагманського Mi11 Ultra. Реліз гаджета, як видно, традиційно відбудеться у вересні.

Подібний елемент імовірно дозволить відстежувати актуальні повідомлення і переглядати іншу необхідну інформацію, або використовувати мініатюрний екран як видошукач для зйомки Селфі на основну камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.