Прототип Huawei P50 показали на живих фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Мережі вже неодноразово публікувалися рендери смартфонів Huawei P50 і P50 Pro , і завжди блок камери виглядав однаково – в формі великого овалу. Але на цих зображеннях прототип P50 зовсім інший – з круглою виштамповкою, зміщеною до краю корпусу.

Чимось такий дизайн нагадує Huawei Mate 30, тільки там блок основної камери розташований по центру. Сумнівно, щоб таке рішення використовувалося в P50 – все-таки дизайн повинен еволюціонувати, а не відкочуватися на щабель дворічної давності. До того ж бренд Leica написаний невірно – ще один аргумент на користь того, що сфотографований смартфон – всього лише прототип, до того ж далекий від серійної моделі.

Фронтальна панель не виглядає незвично – здвоєну камеру ми вже бачили в тому ж P40. Однак Huawei P50 приписують врізану одинарну фронтальну камеру, як в більшості флагманів цього року. Ймовірно, так воно і буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втім, не виключено, що серійну модель зі схожим дизайном ми все-таки побачимо: так могла б виглядати одна з молодших моделей лінійки P50. Наприклад, P50 Lite.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.