Названо найкращі смартфони з 8 ГБ оперативної пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще нещодавно 8 ГБ оперативної пам’яті вважалося великим об’ємом пам’яті для смартфонів, а ще буквально 10 років тому це був хороший об’єм навіть для комп’ютерів. Зараз смартфони починають пропонувати 12 і навіть 16 ГБ оперативної пам’яті, тому 8 ГБ – це хороший об’єм, який можна назвати хорошим при виборі нової моделі у 2021 році. Ми підібрали найкращі смартфони з 8 ГБ оперативної пам’яті, які варто розглядати, як варіант для покупки.

Samsung Galaxy S21 та Samsung Galaxy S21 Plus

Як це звично буває, компанія Samsung розпочала новий рік з презентації свого флагманського модельного ряду – цього разу це Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus та Samsung Galaxy S21 Ultra. Зі всіх трьох моделей дві молодші доступні у версіях з 8 ГБ оперативної пам’яті.

Обидва смартфони оснащені чіпсетами Qualcomm Snapdragon 888, поставляються з Android 11 та Samsung One UI, а також захищені від вологи та пилу. У обох смартфонів встановлені дисплеї AMOLED 2X з однаковою роздільною здатністю Full HD+. Смартфони відрізняються лише діагоналями дисплеїв та об’ємами акумуляторів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 20

У випадку, якщо вам потрібен флагманський смартфон зі стилусом, Galaxy Note багато років поспіль залишаються безальтернативним вибором. На даний момент актуальною моделлю залишається Samsung Galaxy Note 20, який оснащений чіпсетом Snapdragon 865+ або Exynos 990, в парі з якими працює 8 ГБ оперативної пам’яті.

Модель оснащена основною потрійною камерою, красивим дизайном та дисплеєм зі загнутими гранями. До фішок також слід віднести піддисплейний сканер відбитків пальців, бездротову зарядку та захист від вологи та пилу за стандартом IP68. Зрозуміло, головною фішкою моделі, як вже згадувалося, є стилус S Pen.

OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro

Компанія OnePlus нещодавно презентувала свої найновіші флагманські моделі OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro. Вони оснащені дисплеями з високою роздільною здатністю та адаптивною частотою оновлення до 120 Гц, швидкою зарядкою та топовими характеристиками.

За роботу обох моделей відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 888, в парі з яким працює від 8 ГБ оперативної пам’яті. Також OnePlus 9 та OnePlus 9 Pro отримали топові камери, розроблені разом з Hasselblad. Якщо вам потрібен максимум від камери, слід звернути увагу на OnePlus 9 Pro, який оснащений основним сенсором 48 МП, ультрашироким 50 МП, телефото 8 МП та датчиком глибини 2 МП.

Google Pixel 5

Останній флагманський смартфон Google також підходить для нашої підбірки. Модель доступна у єдиній версії з 8 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті, за роботу відповідальний флагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G. Крім цього, модель найдешевша в нашій підбірці – офіційна ціна складає 700 доларів.

Смартфон оснащений основною подвійною камерою, яка підтримує всі звичні для Google Pixel режими, у тому числі нічний режим та режим астрофотографії. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4080 мАг, є підтримка бездротової зарядки та захист від вологи та пилу за стандартом IP67.

Sony Xperia 5 II

Для людей, які хочуть отримати справді компактний флагманський смартфон, окрім Samsung Galaxy S21, чудово підійде також флагманський Sony Xperia 5 II. Модель у стартовій версії оснащена 8 ГБ оперативної та 128 ГБ внутрішньої пам’яті, чого буде більш ніж достатньо для більшості користувачів.

Модель оснащена флагманською основною потрійною камерою, де всі три сенсори мають роздільну здатність 12 МП. За автономність відповідальний акумулятор об’ємом 4000 мАг, а за роботу – топовий минулорічний чіпсет Qualcomm Snapdragon 865. Також важливою фішкою Xperia 5 II є те, що це перша модель Sony, яка оснащена дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.