Представлений квантовий смартфон Samsung. Ось для чого він потрібен

Компанія Samsung анонсувала випуск смартфона Galaxy Quantum2. Це вже друге покоління пристроїв серії Galaxy Quantum, з чого можна зробити висновок, що вони користуються попитом, незважаючи на нишевую специфіку використання.

У Galaxy Quantum2 використовується AMOLED-дисплей діагоналлю 6,7 дюйма з роздільною здатністю Full HD +, процесор Qualcomm Snapdragon 855 Plus з вбудованим 5G-модемом, 8 ГБ оперативної пам’яті, 128-гігабайтний накопичувач і акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої 25-ватної зарядки ( хоча в комплект включений лише 15-ватний адаптер). Також відомо про наявність стереодинамиків з сертифікацією Dolby Atmos, подекранного сканера відбитків пальців і корпусу із захистом від води і пилу за стандартом IP68. Інформації про інших характеристиках новинки поки немає, але судячи з фото, у неї буде основна камера з трьома модулями і фронтальна камера, вбудована в мініатюрний круглий виріз у верхній частині екрану.

Galaxy Quantum2
Головна відмінна риса Galaxy Quantum2 полягає в наявності квантового генератора випадкових чисел, який забезпечує надійний захист особистих даних. Цей генератор використовується для шифрування даних в накопичувачі і оперативної пам’яті, а також задіяний в біометричний датчику.

Galaxy Quantum2
Samsung почне приймати попередні замовлення на Galaxy Quantum2 з 13 квітня, а через 10 днів цей смартфон з’явиться у продажу в Південній Кореї, тоді ж буде оголошено ціна. За оформлення сплаченого замовлення передбачені різні бонуси, в тому числі прозорий захисний чохол і бездротові навушники Galaxy Buds Live в якості подарунків. Чи можна буде придбати його за межами Південної Кореї, поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.