OnePlus перезапускає популярний смартфон та знижує його вартість на $100

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця в Індії відбулася презентація лінійки смартфонів OnePlus 9, яка складається з трьох моделей: базової, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9R. Остання стала ексклюзивом для індійського ринку. Однак сьогодні авторитетний інсайдер Digital Chat Station повідомив, що найближчим часом OnePlus 9R з’явиться у продажі на глобальному ринку. Цікаво, що смартфон буде коштувати майже на $100 дешевше, ніж в Індії. Орієнтовна вартість новинки в базовій конфігурації пам’яті – $460.

OnePlus 9R має 6,55-дюймовий екран Fluid AMOLED з отвором для фронтальної камери. Дисплей запропонує користувачам роздільну здатність Full HD+ та частоту оновлення 120 Гц. Смартфон оснащений центральним процесором Snapdragon 870 та оперативною пам’яттю LPDDR4x. Телефон працює під управлінням ОС Android 11 на базі ColorOS 11.

Для Селфі у нього є фронтальна камера на 16 Мп. Його основна камера оснащена 48-мегапіксельною основною камерою, 16-мегапіксельним надшироким об’єктивом, 5-мегапіксельною макро-камерою і 2-мегапіксельним датчиком глибини. У пристрої встановлений акумулятор ємністю 4500 мАг, який підтримує швидку зарядку потужністю 65 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.