Перші «живі» фото ігрового смартфона Lenovo Legion 2 Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Lenovo анонсує ігровий смартфон Legion 2 Pro 8 квітня в Китаї. Напередодні запуску з’явилася декілька «живих» знімків телефону, які розкривають його дизайн.

Реклама

Ігровий смартфон Legion 2 Pro має симетричний дизайн задньої панелі. У центрі задньої панелі можна побачити опуклість, на якій розташовані камери, вентилятор і логотип Legion з RGB-підсвічуванням. У напрямку до краю пристрою видно вентиляційний отвір. Lenovo показала, що Legion 2 Pro оснащений 64-мегапіксельним сенсором OmniVision з розміром лінзи 1 / 1,32 дюйма. Він здатний знімати відео 8K зі швидкістю 30 кадрів в секунду і відео 4K зі швидкістю 120 кадрів в секунду.

Legion 2 Pro запропонує геймерам повноекранний дизайн, оскільки оснащений дисплеєм без перфорації. Як і попередня модель, він обладнаний фронтальною камерою, модуль якої розташовується збоку. Legion 2 Pro оснащений потужним 6,92-дюймовим AMOLED-дисплеєм, який підтримує частоту оновлення 144 Гц, частоту дискретизації 720 Гц і гарантує швидкість відгуку 3,8 мс. Що стосується фронтальної камери, компанія вже підтвердила, що роздільна здатність фронталки 44 МП.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ