Перші «живі» фото ігрового смартфона Lenovo Legion 2 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Lenovo анонсує ігровий смартфон Legion 2 Pro 8 квітня в Китаї. Напередодні запуску з’явилася декілька «живих» знімків телефону, які розкривають його дизайн.

Ігровий смартфон Legion 2 Pro має симетричний дизайн задньої панелі. У центрі задньої панелі можна побачити опуклість, на якій розташовані камери, вентилятор і логотип Legion з RGB-підсвічуванням. У напрямку до краю пристрою видно вентиляційний отвір. Lenovo показала, що Legion 2 Pro оснащений 64-мегапіксельним сенсором OmniVision з розміром лінзи 1 / 1,32 дюйма. Він здатний знімати відео 8K зі швидкістю 30 кадрів в секунду і відео 4K зі швидкістю 120 кадрів в секунду.

Legion 2 Pro запропонує геймерам повноекранний дизайн, оскільки оснащений дисплеєм без перфорації. Як і попередня модель, він обладнаний фронтальною камерою, модуль якої розташовується збоку. Legion 2 Pro оснащений потужним 6,92-дюймовим AMOLED-дисплеєм, який підтримує частоту оновлення 144 Гц, частоту дискретизації 720 Гц і гарантує швидкість відгуку 3,8 мс. Що стосується фронтальної камери, компанія вже підтвердила, що роздільна здатність фронталки 44 МП.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.