Смартфони

ТОП-7 найкращих смартфонів Xiaomi

Share

Асортимент смартфонів, вироблених компанією Xiaomi досить різноманітний і покриває всі основні потреби навіть найдосвідченіших покупців, але в той же час, такий величезний асортимент створює певні труднощі при виборі нового смартфона. Ця стаття допоможе дізнатися, які найкращі смартфони Xiaomi варто купувати в даний час.

1. Xiaomi Mi 10

В даний час на вершині кращих смартфонів Xiaomi в Україні знаходиться Mi 11 . Як і попередній флагман Mi 10, цей смартфон має високу вартість, яка виводить його на стандартну флагманську територію. Але Xiaomi Mi 11 дійсно може запропонувати великі можливості, в порівнянні зі своїми аналогами інших брендів.

2. Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro тепер є однією з найкращих рекомендацій як придбання. Звичайно, хотілося б побачити в ньому OLED -дисплей, бездротову зарядку і деякі поліпшення в дизайні, але це все жертви, які були принесені на догоду якості, надійності і більш низької вартості смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Xiaomi Poco X3 NFC

Xiaomi Poco X3 не ідеальний. Велика батарея робить його громіздким, і багатьом може не сподобається дизайн смартфона. Здебільшого це невеликі причіпки, особливо якщо ставити їм на противагу величезній кількості сильних сторін Poco X3 – сучасні характеристики (продуктивний процесор Snapdragon 732G поряд з 6 Гб оперативної пам’яті), відмінна камера (з основним 64 мегапіксельний об’єктивом), красивий і великий 6.67- дюймовий дисплей і абсолютно фантастичний час автономної роботи (акумулятор на 5160 мАг).

4. Xiaomi Mi 10 Lite

Якщо вам потрібен смартфон з підтримкою мереж нового покоління 5G, то Xiaomi Mi 10 Lite – найдоступніший спосіб отримати її в поточній лінійці компанії. Насправді, це один з найдоступніших смартфонів з підтримкою 5G в цілому.

5. Xiaomi Mi Note 10 Lite

Xiaomi Mi Note 10 – перший в світі смартфон з камерою на 108 мегапікселів тепер все важче знайти в продажу, ця версія Lite примітна тим, що володіє багатьма такими ж функціями. З відмінностей лише те, що основний об’єктив чьотирьохмодульної системи камер смартфона Xiaomi Mi Note 10 Lite на 64-мегапікселя, але всі інші характеристики залишаються колишніми, включаючи батарею великої ємності на 5260 мАг зі швидкою 30 Вт зарядкою, процесор Qualcomm Snapdragon 730G і широкий 6, 47-дюймовий AMOLED -дисплей.

6. Xiaomi Redmi Note 9S

Redmi Note 9S – один з кращих смартфонів бюджетного рівня, який можна придбати в даний час. Цей фантастичний смартфон, вартістю менше 6 000 грн, справжній універсал з гідною продуктивністю і хорошими камерами, а також неймовірним часом автономної роботи.

7. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 Pro є старшою моделлю цієї популярної лінійки смартфонів Xiaomi – він вважається кращим в цій серії з точки зору технічних характеристик, але, можливо, що пропонує найменшу кількість фішок за вищою ціною.

Пишіть в коментарях про те, які смартфони Xiaomi є кращими в даний час, які з цих смартфонів варто придбати, щоб не шкодувати про здійснену покупку?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Samsung Galaxy S26 може отримати SoC наступного покоління з GPU власної розробки компанії

    Південнокорейський виробничий гігант може відмовитися від співпраці з AMD при випуску своїх майбутніх продуктів, віддавши…

    06.05.2024

    Експерти розповіли, що робити, якщо вилітають додатки на Android

    Близько 70% користувачів смартфонів володіють телефонами на базі Android, і деяких з них дуже дратують…

    05.05.2024

    Опублікували фото фірмових чохлів для Google Pixel 8a

    Інсайдер @evleaks поділився кількома офіційними зображеннями з новими фірмовими чохлами для Google Pixel 8a. У…

    05.05.2024

    Знайдено спосіб повністю і назавжди позбутися реклами у Windows 11

    Розробник Maddy випустив утиліту OFGB (Oh Frick Go Back), ідея якої напрошувалася дуже давно. Вона…

    05.05.2024

    Телевізори Samsung отримують власні ексклюзивні ігри

    На заході IAB NewFronts 2024 компанія Samsung анонсувала дві нові відеоігри для своїх телевізорів, для…

    05.05.2024

    Перераховані основні недоліки смартфонів із вигнутим екраном

    Лише кілька років тому набули популярності телефони з екраном-«водопадом». Проте такі ефектні дисплеї мають певні…

    05.05.2024