ТОП-7 найкращих смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Асортимент смартфонів, вироблених компанією Xiaomi досить різноманітний і покриває всі основні потреби навіть найдосвідченіших покупців, але в той же час, такий величезний асортимент створює певні труднощі при виборі нового смартфона. Ця стаття допоможе дізнатися, які найкращі смартфони Xiaomi варто купувати в даний час.

1. Xiaomi Mi 10

В даний час на вершині кращих смартфонів Xiaomi в Україні знаходиться Mi 11 . Як і попередній флагман Mi 10, цей смартфон має високу вартість, яка виводить його на стандартну флагманську територію. Але Xiaomi Mi 11 дійсно може запропонувати великі можливості, в порівнянні зі своїми аналогами інших брендів.

2. Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi Mi 10T Pro тепер є однією з найкращих рекомендацій як придбання. Звичайно, хотілося б побачити в ньому OLED -дисплей, бездротову зарядку і деякі поліпшення в дизайні, але це все жертви, які були принесені на догоду якості, надійності і більш низької вартості смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Xiaomi Poco X3 NFC

Xiaomi Poco X3 не ідеальний. Велика батарея робить його громіздким, і багатьом може не сподобається дизайн смартфона. Здебільшого це невеликі причіпки, особливо якщо ставити їм на противагу величезній кількості сильних сторін Poco X3 – сучасні характеристики (продуктивний процесор Snapdragon 732G поряд з 6 Гб оперативної пам’яті), відмінна камера (з основним 64 мегапіксельний об’єктивом), красивий і великий 6.67- дюймовий дисплей і абсолютно фантастичний час автономної роботи (акумулятор на 5160 мАг).

4. Xiaomi Mi 10 Lite

Якщо вам потрібен смартфон з підтримкою мереж нового покоління 5G, то Xiaomi Mi 10 Lite – найдоступніший спосіб отримати її в поточній лінійці компанії. Насправді, це один з найдоступніших смартфонів з підтримкою 5G в цілому.

5. Xiaomi Mi Note 10 Lite

Xiaomi Mi Note 10 – перший в світі смартфон з камерою на 108 мегапікселів тепер все важче знайти в продажу, ця версія Lite примітна тим, що володіє багатьма такими ж функціями. З відмінностей лише те, що основний об’єктив чьотирьохмодульної системи камер смартфона Xiaomi Mi Note 10 Lite на 64-мегапікселя, але всі інші характеристики залишаються колишніми, включаючи батарею великої ємності на 5260 мАг зі швидкою 30 Вт зарядкою, процесор Qualcomm Snapdragon 730G і широкий 6, 47-дюймовий AMOLED -дисплей.

6. Xiaomi Redmi Note 9S

Redmi Note 9S – один з кращих смартфонів бюджетного рівня, який можна придбати в даний час. Цей фантастичний смартфон, вартістю менше 6 000 грн, справжній універсал з гідною продуктивністю і хорошими камерами, а також неймовірним часом автономної роботи.

7. Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Xiaomi Redmi Note 9 Pro є старшою моделлю цієї популярної лінійки смартфонів Xiaomi – він вважається кращим в цій серії з точки зору технічних характеристик, але, можливо, що пропонує найменшу кількість фішок за вищою ціною.

Пишіть в коментарях про те, які смартфони Xiaomi є кращими в даний час, які з цих смартфонів варто придбати, щоб не шкодувати про здійснену покупку?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.