Смартфони

Розкрито дизайн флагманського Huawei P50

Share
Час читання: < 1 хв.

Компанія Huawei вже незабаром повинна презентувати свій флагманський камерофон Huawei P50.

Зараз на базі інсайдерських витоків даних про смартфон дизайнери створили рендери Huawei P50, які демонструють нам, як виглядатиме ця модель. На рендерах можна побачити такі особливості смартфона, як основну квадрокамеру, дисплей з врізаною фронтальною камерою та вбудованим сканером відбитків пальців.

Очікується, що модель отримає стереодинаміки, але не отримає мініджека 3.5 міліметра для навушників. На даний момент достеменно невідомо, яку основну камеру буде у Huawei P50, але цілком можливий і варіант, коли Huawei P50 отримає чотири сенсори основної камери, а Huawei P50 Pro – три, оскільки старша модель отримає більші сенсори, які потребують більше місця у корпусі.

Нагадаємо, що згідно з попередніми витоками інсайдерських даних, модель повинна отримати великий сенсор Sony IMX707 оптичного формату 1/1.18 дюйма. Модель Huawei P50 повинна бути оснащеною OLED-дисплеєм з діагоналлю 6.3 дюйма, габарити смартфона складуть 156.7 х 74 х 8.3 міліметра. З цього можна зробити висновок, що Huawei P50 буде справді компактним флагманом.

Лужна Софія

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Google представила технологію проектування мікросхем AlphaChip за допомогою ШІ

    Google презентувала нову технологію розробки мікросхем під назвою AlphaChip, що використовує штучний інтелект. AlphaChip реалізує…

    29.09.2024

    Vivo готує смартфон який набрав 3 мільйони балів в AnTuTu

    Очікується, що Vivo X200 Pro буде представлено 14 жовтня. Смартфон отримає новий процесор Dimensity 9400,…

    29.09.2024

    ШІ-чатбот в Instagram і WhatsApp навчився говорити голосами знаменитостей

    На нещодавньому заході Connect Meta презентувала нову функцію для свого ШІ-чатбота на платформах Instagram, WhatsApp…

    29.09.2024

    Флагманський смартфон Huawei Mate 70 показали наживо

    Перед анонсом Huawei Mate XT було зафіксовано кілька випадків, коли цей смартфон потрапляв у поле…

    29.09.2024

    Xiaomi і Redmi відмовилися від камер на 200 Мп

    Цього тижня Xiaomi та її бренд Redmi представили лінійку смартфонів Redmi Note 14, яка глобально…

    29.09.2024

    Партнерские программы и их влияние на онлайн-игры

    В последние годы индустрия онлайн-игр стремительно развивается, и партнерские программы становятся важным инструментом для операторов,…

    29.09.2024