ТОП-3 основні помилки, які допускають користувачі при покупці нового смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Купуючи новий смартфон усі ми хочемо отримати справді якісний телефон та уникнути зайвих витрат. Зараз ми назвемо 3 основні помилки, які найчастіше допускають споживачі при покупці нового телефону.

Перша помилка – купівля телефону в ненадійних чи сумнівних місцях. Це можуть бути навіть вуличні магазинчики чи кіоски в переходах. Зазвичай в таких місцях ви не зможете придбати оригінальний телефон, в більшості випадків це буде репліка. Та й отримати гарантію в таких місцях шансів мало, так як документів, швидше за все, в них немає. Також ви можете стикнутись з покупкою краденого телефону, який видають за новий. А тут уже можуть виникнути проблеми із правоохоронними органами.

Друга помилка – купівля телефону за порадою продавця. Досить часто буває таке, що ви приходите за однією моделлю, а йдете з покупкою іншої. Не варто повністю покладатись на думку консультантів, оскільки вони можуть бути некомпетентні в даному питанні або ж недобросовісними та продати вам телефон з дефектами чи стару модель. При цьому ціна буде високою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Третя помилка – покупка телефону з вітрини. Це також не дуже хороша ідея, так як такий пристрій весь час знаходиться в робочому режимі, ним користуються відвідувачі магазину, тобто назвати його новим стає важко. Такі телефони також можуть бути із дефектами, так як не всі покупці ставляться до вітринних варіантів із обережністю.

На основі цих правил можна сформувати основну рекомендацію щодо покупки справді якісного пристрою, і вона полягатиме в покупці ґаджетів лише в спеціалізованих магазинах. Також рекомендується перевіряти зовнішній вигляд телефону, його комплектацію, документи та гарантійний талон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.