3 головні нові фішки iOS 14.5 beta 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку квітня всі ми чекали, що Apple викотить вже фінальну iOS 14.5. Але цього, на жаль, не сталося. Череда нескінченних бет триває. І якщо в iOS 14.5 beta 5 яскравих нововведень не було, то в шостий бета-версії ми виявили відразу три.

Природний голос української і російської Siri

Україномовна Siri нарешті перестала бути схожою на робота. Тепер її голос звучить природно, м’яко. Вона спілкується з вами, як і належить вихованій молодій дівчині. Як зуміли цього домогтися купертіновци? Все просто, технологія Neural Text to Speech (NTTS), завдяки якій і машинного навчання Siri олюднюється.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Природні нові голоси англійською (теж для Сірі)

Англомовна Сірі також заговорила природними голосами, плавно, з розстановкою і живими інтонаціями. Тут два нових голоси, чоловічий і жіночий. Також засновані на технології NTTS. До речі, на англомовних айфонах жіночий голос більше не ставиться за замовчуванням. При налаштуванні айфона пропонується вибір.

Вирішено проблему із зазначенням ємності батарей на смартфонах модельного ряду iPhone 11

Тепер iOS правильно розраховує, ємність акумуляторів що залишилася у Айфон 11, Айфон 11 Про і топового Айфон 11 Про Макс. І це важливо для власників.

Ну а решта – це незліченні виправлення дрібних помилок, які ми описувати не будемо. Хочеться вірити, що beta 7 ми вже не побачимо, а отримаємо відразу iOS 14.5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.