Всі характеристики і головна фішка нового Sony Xperia 1 III

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За два тижні до презентації інсайдери поділилися інформацією про ключові характеристики гаджета. За заявою авторитетних мережевих інформаторів, основна камера Sony Xperia 1 III отримає перископний модуль.

Відомий китайський інсайдер Zackbucks опублікував в соціальній мережі Weibo інформацію про плани японської компанії оснастити флагманську новинку топовими комплектуючими. Xperia 1 III приписують 6,5-дюймовий 120-герцовий OLED-дисплей з роздільною здатністю 4K і яскравістю 1300 ніт, Snapdragon 888, а також 12 і 16 ГБ оперативної пам’яті в залежності від конфігурації.

На тильній стороні смартфона розміститься блок основної камери, що включає три датчика дозволом 64, 12 і 12 Мп. У пристрої передбачена Перископна лінза, за допомогою якої можна отримати 60-кратне наближення. Новинка також буде оснащуватися акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої 65-ватної зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можлива вартість смартфона – $ тисяча триста шістьдесят дев’ять за базову версію, що на 10% вище актуального флагмана Xperia 1 II. Презентація новинки може пройти вже в квітні. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.