Дуже погані новини для власників смартфонів LG

Ще тиждень тому в мережі з’явилася інформація стосовного того, що компанія LG Electronics, яка раніше входила в ТОП-5 найвпливовіших виробників смартфонів, планує оголосити про закриття мобільного підрозділу в квітні 2021 року. Згідно останньої інформації, південнокорейська компанія планує повідомити про своє рішення 5 квітня. Всі працівники цього підрозділу будуть переведені в департамент побутової техніки.

Китайські ЗМІ повідомляють, що виробництво LG Wing та нового смартфона з висувним екраном вже зупинене. Південнокорейська компанія вже відмовилася від інших проектів, презентація котрих була запланована на першу половина 2021 року. LG остаточно припиняє працювати в секторі мобільних пристроїв.

Найголовніша проблема полягає в тому, що мільйони власників смартфонів LG, після закриття мобільного підрозділу, більше не будуть отримувати оновлення програмного забезпечення. Насамперед це стосується апгрейдів системи безпеки та нових версій операційної системи Android. Починаючи з другого кварталу 2015 року бізнес з виробництва смартфонів для LG був збитковим. Тільки за четвертий квартал минулого року компанія втратила $4,5 млрд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.