Перші якісні зображення iPhone 13 Pro в чорному матовому кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери опублікували нові якісні рендери неанонсованого флагмана Apple. Зображення iPhone 13 Pro створені на базі ексклюзивної інформації редактора відомого ресурсу XDA Developers. Max Weinbach здається знає, чим буде дивувати американський технологічний гігант своїх прихильників. Раніше він повідомив, що Max та Pro версії майбутнього флагмана будуть представлені в чорному матовому кольорі. Візуально він буде значно відрізнятися від моделі iPhone 12 Pro Black.

Слід відзначити, що екранна рамка, яка виготовляється з нержавіючої сталі буде зроблена по новій технології. Що дозволить запобігти появі відбитків пальців на ній. Інсайдери повідомили, що компанія Apple також вирішила проблему відшарування фарби.  Подібні дефекти були притаманні iPhone 12 та iPhone 11.

Новий флагман Apple зможе запропонувати більш якісну фото та відео зйомку. Розробники підготували оновлений портретний режим. iPhone 13 Pro буде обладнаний LTPOдисплеєм з підтримкою частоти оновлення зображення 120 Гц. Власники смартфона зможуть налаштувати цей параметр. За продуктивність відповідатиме центральний процесор Apple A15. Презентація запланована на вересень 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.