Розпакування Xiaomi Mi 11 Pro і Mi 11 Ultra. Камери і комплектація (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відразу ж після презентації Xiaomi Mi11 Pro і Mi11 Ultra в мережі почали з’являтися відео розпакування нових флагманів. Крім комплектації та дизайну блогери продемонстрували встановлення основної камери «Прошки» і можливості додаткового дисплея Ultra-версії.

Згідно викладеному на YouTube-каналі 5M Gadget ролику, в комплект поставки обох гаджетів входять тільки захисні чохли з силікону. Як Xiaomi Mi11 Pro, так і Mi11 Ultra мають глянцеві скляні тильні панелі. Включення пристроїв показало, що вони працюють на фірмовій прошивці MIUI 12.

На другому відео від YouTube-каналу CREATOR STUDIO продемонстрували камеру Xiaomi Mi11 Pro в дії, де підтвердилося наявність 50-кратним збільшенням. Також блогер показав деталізацію фотографій, збільшивши зображення на екрані смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Xiaomi Mi11 Ultra, в мережі з’явився ряд фотографій, на яких показані обширні налаштування додаткового екрану, розміщеного на блоці основної камери. Невеликий дисплей може служити для прийому або відхилення викликів, інформувати про статус акумулятора, показувати час і допомагати в створенні селф-знімків.

Ціна Xiaomi Mi11 Pro стартує від $ 762, а базова версія Mi11 Ultra коштує $ 914.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.