Головна функція Samsung Galaxy S21 з’явиться на Galaxy S20

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з кращих функцій камери Samsung Galaxy S21 повинна скоро з’явитися на старих флагманських телефонах за допомогою оновлення прошивки. Мова йде про режим Director’s View, який залишається ексклюзивним для серії Galaxy S21 з моменту виходу смартфонів на початку цього року. Director’s View відображає картинку відразу з усіх камер смартфонів в видошукачі, дозволяючи користувачам легко перемикатися між ними в процесі запису відео.

Першим сімейством пристроїв Galaxy, яке незабаром зможе скористатися функцією Director’s View, повинен стати Galaxy S20. Це прямий попередник Galaxy S21, що робить його головним претендентом на оновлення. Крім того, відповідна інформація була підтверджена оператором T-Mobile USA.

T-Mobile USA недавно оновив сторінку підтримки Galaxy S20, додавши інструкції по використанню Director’s View. Ця функція поки недоступна, тобто T-Mobile додав керівництво ще до виходу відповідного оновлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім недавно Samsung Galaxy S20, S20 + і S20 Ultra отримали наступні можливості, які раніше були ексклюзивними для Galaxy S21:

  • Захоплення портретних зображень в умовах низької освітленості
  • Нічний режим тепер працює і з надширококутною камерою
  • Три нових ефекту портретного режиму: backdrop, high-key mono і low-key mono
  • Нічний режим тепер дозволяє користувачам вибирати експозицію або використовувати максимально можливу експозицію
  • Можливість використовувати сверхшірокогольную камеру в режимі Pro

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.