В мережі показали на відео iPhone 13 Pro

Редактор інтернет-видання Android Police Макс Вайнбах совісно з інсайдером EverythingApplePro поділилися в  твіттері прес-рендером iPhone 13 Pro. Вони стверджують, що отримали це зображення від надійного джерела, і саме такий буде одна з новинок Apple.

Вайнбах підтвердив, що iPhone 13 Pro буде оснащений LTPS-екраном. Це новий тип матриці, схожий з AMOLED, але володіє підтримкою динамічної зміни частоти кадрів від 1 до 120 Гц в залежності від ситуації (для статичного зображення менше, в іграх більше).

Китайський сайт MyDrivers доповнив цей витік новою інформацією. За даними інформаторів, смартфон буде випущений в тому числі в чорному кольорі з матовою поверхнею і зовні за забарвленням буде відрізнятися від «графітового» iPhone 12 Pro.

Корпус залишиться склокерамічним , а металева рамка по периметру отримає спеціальне покриття, що перешкоджає появі жирних плям від пальців. Камера буде як і раніше помітно випирати над корпусом, однак всі об’єктиви і сенсори закриті одним загальним склом, завдяки чому її буде значно простіше чистити – досить одного руху ганчірочкою, рукавом або про штанину.

Презентація лінійки iPhone 13 повинна за традицією відбутися у вересні. Очікується, що Apple знову випустить чотири моделі, які збережуть колишні розміри екранів, але будуть являти собою поліпшені модифікації торішніх пристроїв.

У нових смартфонах, за словами Вайнбах, буде реалізований принципово вдосконалений режим портретної зйомки – датчик LiDAR дозволить більш чітко виділяти особу і розмивати задній фон, створюючи ефект боке. Буде покращено і відеозйомка – камера зможе стабілізувати зображення, постійно утримуючи об’єкт зйомки у фокусі.

Макс Вайнбах також розповів про геомаячки AirTag, який Apple випустить незабаром. Він буде круглим, діаметром близько 3 см і буде коштувати близько 39 доларів (для порівняння – такий же аксесуар від Samsung продається в США за 30 доларів).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.