iPhone 13 Pro отримає нове забарвлення, а мітка AirTags буде діаметром з монету

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple планує випустити iPhone 13 Pro і Pro Max в помаранчевому кольорі, а діаметр мітки AirTags буде трохи більше пятірублёвой монети. Цією інформацією поділився авторитетний інсайдер PineLeaks в твіттері.

За даними інсайдера, майбутні смартфони збережуть дизайн модуля камер, але самі лінзи будуть менше виступати з корпусу. Основні зміни стосуються уніфікованих розмірів блоків як для Pro, так і для Pro Max.

Джерело повідомляє, що Apple розробляє новий бронзово-помаранчевий матовий колір для моделей Pro 2021 року, а рама з нержавіючої сталі отримає нове покриття, на якому плями і відбитки пальців будуть менш помітні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник також поліпшить портретний режим в Pro-моделях цього року – алгоритми будуть більше покладатися на датчик LiDAR. Можливо, Apple навіть додасть можливість зйомки відео з ефектом боке.

Крім iPhone 13, інсайдер також розповів, що AirTags будуть ділитися UUID і відмітками часу з іншими мітками, якщо вони не виявлять iPhone, iPad або Apple Watch поблизу. Найцікавіше – розміри AirTags. Інсайдер стверджує, що габарити мітки складають 32x32x6 мм.

Очікується, що Apple випустить AirTags в квітні, а реліз нових iPhone відбудеться у вересні 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.