Несподівано. iPhone 12 Pro Max найкращий смартфон 2021 роки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple iPhone 12 Pro Max увійшов в число кращих смартофон 2021 року за версією Consumer Reports. Крім нього, в рейтинг потрапили Samsung Galaxy Note 20 Ultra і OnePlus Nord N10 5G.

У Consumers Report вважають, що основні переваги iPhone 12 Pro Max – це процесор А14 Bionic, «НАДЧІТКЕ OLED-дисплей, першокласні камери» і можливість роботи в мережах 5G. Експерти ресурсу кажуть, що впровадивши 5G в 12-ту лінійку iPhone, Apple нарешті почала йти в ногу з часом і наздогнала висококласні Android-смартфони. Крім того, Consumers Report пише, що, переплативши всього $ 100 за версію Pro Max, покупець отримає більший дисплей, кращу автономність і більш просунуті камери. З іншого боку, Max-версія важче і нею складно користуватися однією рукою – якщо для користувача це важливо, автори рекомендують купувати iPhone 12 Pro. Базовий iPhone 12 в рейтинг не потрапив зовсім.

Кращим Android-смартфоном 2021 року був названий Samsung Galaxy Note 20 Ultra, найкращим бюджетником – OnePlus Nord N10 5G, а найбільш автономним смартфоном – OnePlus Nord N100. Щодо останнього пристрою було відзначено, що, крім ємного акумулятора, користувач отримає саме те, за що платить порівняно невелику суму близько $ 200.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2021 році Apple випустить iPhone 13. Очікується, що, незважаючи на низькі продажі iPhone 12 mini, в майбутню лінійку знову увійде смартфон «компактного» формату. Серед іншого, iPhone 13 може отримати екран з частотою 120 Гц в версії Pro і Pro Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.